Kurs-Code Ķīmi3017
Kreditpunkte 4.50
Kursa papildus materiāli Citi3017_Telpu_kopšanas_tehnoloģija_gala.pdf
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)120
Vorlesungen (Stundenzahl)20
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge16
Arbeit im Labor (Stundenzahl)12
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)72
Bestätigt am (Datum)30.03.2021
PārZ2052,
1. Aaltonen T., Hopsu L., Huilaja E. Cleaning manual. Finland: Vihti, 1998. 239 p.
2. Jones T. Professional Management of Housekeeping Operations. Hoboken, New Jersey: John Wiley&Sons, 2007. 477 p.
3. O’Fallon M., Rutherford D. Hotel Management and Operations. New Jersey: John Wiley&Sons, 2011. 494 p.
4. Īriste S., Platace M., Riekstiņa-Dolģe R. (2020). Viesu izmitināšanas pakalpojumu organizēšana. Rīga: VISC.
5. Scanlon N.L. Catering management. Hoboken New Jersey: Wiley, 2013, 262 p.
1. Gavrilenko E. Sanitārija un higiēna pārtikas aprites uzņēmumos. Rīga: Turība, 111 lpp.
2. Ruciņš M. Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu iekārtas. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2001, 918 lpp.
1. Hotel und Tourismus Revue [http://www.htr.ch/]
2. Journal of Tourism Consumption and Practice [http://www.library.uq.edu.au/blogs/bte/2009/03/30/journal-tourism-consumption-and-practice]
3. Ilustrētā Zinātne. Rīga: Mediju grupa TOPS. ISSN 1691-256X.