Code du cours CitiP035

Crédits 12

La quantité totale d'heures en classe324

La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant324

Date de l'approbation du cours20.03.2018

Auteur du cours

author

Linda Medne

Connaissances de base

Citi4016,

Ekon2017,

Ekon3120,

Ekon4078,

PārZ3076,

PārZ4059,

VadZ2046,

VadZ3058,

VadZ4082,

Manuels

1. Reynolds D., Wacher Mcclusky K. Foodservice management fundamentals. Hoboken, New Jersey: Wiley, 2013. 418 p.
2. Gregoire M.B. Foodservice Organizations: a managerial and systems approach. Boston: Pearson, 2016. 516 p.
3. Rokasgrāmata ēdināšanas uzņēmumu vadītājiem. I. Millere, L. Medne, R. Riekstiņa-Dolģe u.c. Sastādījusi I. Millere. Jelgava: LLU, 2007. 176 lpp.
4. Rutherford D.G. Hotel management and operations. 3 rd ed. New York: John Wiley & Sons, 2002. 536 p.

Ouvrages supplémentaires

1. Bokums Z., Forands I. Personālvadības rokasgrāmata. Rīga: Kamene, 2000. 141 lpp.
2. Hofs K.G. (2002) Biznesa ekonomika. Rīga : Jāņa Rozes apgāds, 2002. 559 lpp.
3. Sloan P., lLegrand W., Chen J.S. Sustainability in the hospitality industry: principles of sustainable operations. London, NY: Routledge, 2013. 371 p. lpp. Ir LNB. Ir CRC Press datubāzē. [skatīts 03.04.2018.] Pieejams: https://www.taylorfrancis.com/books/9781136298141

Périodiques et d`autres ressources d`information

1. Ēdināšanas uzņēmuma vadītāja rokasgrāmata E-grāmata. I.Milleres redakcijā, Jelgava: LLU, 2017. 254 lpp. Tiešsaistes piekļuve [skatīts 03.04.2018.] Pieejams: http://llufb.llu.lv/LLUgramatas/PTF/Edinasanas_uzn_vad_rokasgramata.pdf