Code du cours CitiP035
Crédits 12
La quantité totale d'heures en classe324
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant324
Date de l'approbation du cours20.03.2018
Citi4016,
Ekon2017,
Ekon3120,
Ekon4078,
PārZ3076,
PārZ4059,
VadZ2046,
VadZ3058,
VadZ4082,
1. Reynolds D., Wacher Mcclusky K. Foodservice management fundamentals. Hoboken, New Jersey: Wiley, 2013. 418 p.
2. Gregoire M.B. Foodservice Organizations: a managerial and systems approach. Boston: Pearson, 2016. 516 p.
3. Rokasgrāmata ēdināšanas uzņēmumu vadītājiem. I. Millere, L. Medne, R. Riekstiņa-Dolģe u.c. Sastādījusi I. Millere. Jelgava: LLU, 2007. 176 lpp.
4. Rutherford D.G. Hotel management and operations. 3 rd ed. New York: John Wiley & Sons, 2002. 536 p.
1. Bokums Z., Forands I. Personālvadības rokasgrāmata. Rīga: Kamene, 2000. 141 lpp.
2. Hofs K.G. (2002) Biznesa ekonomika. Rīga : Jāņa Rozes apgāds, 2002. 559 lpp.
3. Sloan P., lLegrand W., Chen J.S. Sustainability in the hospitality industry: principles of sustainable operations. London, NY: Routledge, 2013. 371 p. lpp. Ir LNB. Ir CRC Press datubāzē. [skatīts 03.04.2018.] Pieejams: https://www.taylorfrancis.com/books/9781136298141
1. Ēdināšanas uzņēmuma vadītāja rokasgrāmata E-grāmata. I.Milleres redakcijā, Jelgava: LLU, 2017. 254 lpp. Tiešsaistes piekļuve [skatīts 03.04.2018.] Pieejams: http://llufb.llu.lv/LLUgramatas/PTF/Edinasanas_uzn_vad_rokasgramata.pdf