Excel
Kursa nosaukums Maģistra darbs II
Kursa kods Vete6037
Zinātnes nozare Veterinārmedicīna zinātne
Zinātnes apakšnozare Pārtikas higiēna
Kredītpunkti (ECTS) 15
Kopējais stundu skaits kursā 405
Studenta patstāvīgā darba stundu skaits 405
Kursa apstiprinājuma datums 26/05/2015
Atbildīgā struktūrvienība Pārtikas un vides higiēnas institūts
 
Kursa izstrādātājs(-i)
Dr. med. vet., asoc. prof. Dace Keidāne

Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Kursa anotācija
Eksperimentu un/vai pētījumu veikšana. Rezultātu analīze. Maģistra darba sagatavošana.
Kursa rezultāti un to vērtēšana
Padziļinātas zināšanas par izvēlēto darba tēmu apakšnozarē – iesniegts maģistra darbs zinātniskajam vadītājam.
Ir prasmes apkopot iegūtos datus un tos analizēt - iesniegts maģistra darbs zinātniskajam vadītājam. Ir kompetence publiski diskutēt par pētījuma rezultātiem un pamatot secinājumus – iesniegts maģistra darbs zinātniskajam vadītājam.
Kursa saturs(kalendārs)
1.Maģistra darba rezultātu analīze un diskusija;
2.Galveno secinājumu un priekšlikumu formulēšana. 3.Maģistra darba noformēšana.
Prasības kredītpunktu iegūšanai
Maģistra darba iesniegšana zinātniskajam vadītājam. Pārbaudījuma veids: ieskaite.
Studējošo patstāvīgo darbu organizācijas un uzdevumu raksturojums
Zinātniskās literatūras studijas un pētnieciskā darba veikšana.
Studiju rezultātu vērtēšanas kritēriji
Maģistra darba zinātniskā vadītāja apstiprinājums maģistra darba iesniegšanai tālākai aizstāvēšanai.
Obligātā literatūra
Lelieveld H.L.M., Mostert M.A. Handbook of hygiene control in the food industry. Cambridge : Woodhead publishing limited, 2005. 720 p. Pieejams: https://ubblab.weebly.com/uploads/4/7/4/6/47469791/handbook_of_hygiene_control_in_the_food_industry.pdf
Piezīmes
Obligātais kurss Veterinārmedicīnas fakultātes profesionālās augstākās izglītības (pilna un nepilna laika) maģistra studiju programmai "Pārtikas higiēna"