Kursa nosaukums | Maģistra darbs II |
Kursa kods | Vete6037 |
Zinātnes nozare | Veterinārmedicīna zinātne |
Zinātnes apakšnozare | Pārtikas higiēna |
Kredītpunkti (ECTS) | 15 |
Kopējais stundu skaits kursā | 405 |
Studenta patstāvīgā darba stundu skaits | 405 |
Kursa apstiprinājuma datums | 26/05/2015 |
Atbildīgā struktūrvienība | Pārtikas un vides higiēnas institūts |
Kursa izstrādātājs(-i) | |
Dr. med. vet., asoc. prof. Dace Keidāne |
|
Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Kursa anotācija | |
Eksperimentu un/vai pētījumu veikšana. Rezultātu analīze. Maģistra darba sagatavošana. | |
Kursa rezultāti un to vērtēšana | |
Padziļinātas zināšanas par izvēlēto darba tēmu apakšnozarē – iesniegts maģistra darbs zinātniskajam vadītājam.
Ir prasmes apkopot iegūtos datus un tos analizēt - iesniegts maģistra darbs zinātniskajam vadītājam. Ir kompetence publiski diskutēt par pētījuma rezultātiem un pamatot secinājumus – iesniegts maģistra darbs zinātniskajam vadītājam. |
|
Kursa saturs(kalendārs) | |
1.Maģistra darba rezultātu analīze un diskusija;
2.Galveno secinājumu un priekšlikumu formulēšana. 3.Maģistra darba noformēšana. |
|
Prasības kredītpunktu iegūšanai | |
Maģistra darba iesniegšana zinātniskajam vadītājam. Pārbaudījuma veids: ieskaite. | |
Studējošo patstāvīgo darbu organizācijas un uzdevumu raksturojums | |
Zinātniskās literatūras studijas un pētnieciskā darba veikšana. | |
Studiju rezultātu vērtēšanas kritēriji | |
Maģistra darba zinātniskā vadītāja apstiprinājums maģistra darba iesniegšanai tālākai aizstāvēšanai. | |
Obligātā literatūra | |
Lelieveld H.L.M., Mostert M.A. Handbook of hygiene control in the food industry. Cambridge : Woodhead publishing limited, 2005. 720 p. Pieejams: https://ubblab.weebly.com/uploads/4/7/4/6/47469791/handbook_of_hygiene_control_in_the_food_industry.pdf | |
Piezīmes | |
Obligātais kurss Veterinārmedicīnas fakultātes profesionālās augstākās izglītības (pilna un nepilna laika) maģistra studiju programmai "Pārtikas higiēna" |